fi.pngPå svenskaПо-русски
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
Tuotteet  |  Esimerkit  |  Neuvot  |  Apuvälineet  |  
yhteensä: 4830

Minion-kursiivi (3D) :: Sabluunat omalla tekstillä

Sapluuna (3D) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Minion-kursiivi. Kirjoita oma teksti, valitse koko -> saat hinnan -> tilaa! Tämä sapluuna valmistettu paksummasta muovista (on paksumpia verrattuna tavallinen sapluuna). Mikäli tarvittaisiin käyttää kaavainta tosi monta kertaa tai haluttaisiin tehdä tilavuuskuvia ja -tekstia tasoitteella tai venetsialaisilla kipsillä. Lisätietoja tässä.
☛ 1.Te syötätte ensimmäisen kirjaimen korkeuden, mutta hinta lasketaan koko tekstistä, joka riippuu rivien määrästä ja kirjaimista, mitä käytätte (esim. sana ”Kirja” on korkeampi kuin sana ”oma”, sillä ensimmäinen sana alkaa isolla kirjaimella ja siinä on rivin alle menevä ”j”). 2.Korkeus on laskettu suurin piirtein, mutta jos haluatte sen 1 cm tarkkuudella, lisätkää toiveenne tilauksen huomiokenttään. 3.Isokokoiset sabluunat (yli 90-120 cm) koostuvat kahdesta tai useammasta osasta.
Kirjoita teksti:

Iso kirjainkorkeus: cm
Selityksiä...:

Näytteitä sabluunoista

Tuotteet Kysymykset ja vastaukset Yhteystiedot Toimitus ja maksu Haku

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2021 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.