SuomeksiPå svenska
🛒
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään

Sablonimaalaus on helpompaa kuin arvaatkaan!

En ole taiteilija onnistuko minulla mitään?


Kyllä onnistuu, jos toimitte meidän neuvojan mukaan. Suurin osa meidän asiakkaita Yhdysvalloissa, Englannissa ja Venäjällä käyttävät kaavaimia ja maaleja ensimmäistä kerta elämässään. Heillä onnistu niin hyvin, ettei he itse usko, mutta heidän tuttavat ja ystävät ovat sitä mieltä, että ne maalaukset ovat ammatilaisten taiteilijoiden tekemiä. Kokeilka ja varmistaka että se on yksinkertaista, mielenkiintoista, taloudellista ja tehokasta.

Tarvitsenko erikoiskoulutusta?

Piirtäminen kaavaimella ei vaadi mitään erikoisosaamista eikä mitään taitelijan lahjakkuutta. Mutta kuitenkin tarvitsette pikkusen opastusta, sen jälkeen onnistuu kaikki ja tuloksena on hyvän näköinen kuva. Opetus koostuu siitä, että Te luette huolellisesti noin kaksi sivua ohjeita, jotka kuuluu jokaisen kavaimeen. Sen lisäksi Te voitte lukea neuvoja ja katsoa opetusvideoita, joita löytyy sivustoistamme. Myös Te voitte harjoitella paperiliuskalla (se myös kuuluu jokaisen kavaimeen) tai tarvettomalla palalla tapettia – kaavaimet ovat monesti käytettäviä.

Sabluuna: mikä on? mitä varten? millä keinoin? erittäin helppo!
maalaus sapluuna, sisustus sabluuna, sabluuna malleja

Kaavain (sabluuna, sapluuna) - mikä se on?
Mitä varten sabluunoja käytetään, mihin tarkoitukseen ja millä keinoin? Käyttä on todella helppoa!

 1. tilaa.
  Valitse melkein 3000:stä sapluunamotiiveista mieleisesi sopivan ja tilaa netista.

 2. aseta ja maalaa.
  Kiinnitä sapluuna kuviokohtaan ja painele väri sienellä kuvioaukon läpi. (HUOM! on tärkeää, että luet käyttäohjeet ennen kuin aloitat maalaustyöt! Lyhyet mutta asialliset neuvot.)

 3. irroita.
  Poista sapluuna - hankittu kuva jää näkyviin pinnalla.

 4. valmis!
  ... niin hauskaa ja helppoa oli!

Sapluunamaalauksia voi tehdä niin seinälle, huonekalu-, postilaatiko-, venepinnoille, kankaaseen, kuin muillekin taustoille. Väri valitaan kohteen mukaisesti.

<<<- valitse ohjeita (vasemmalla palstalla)© 2006-2024 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.