fi.pngPå svenska
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
- Luettelo -  |  Apuvälineet  |  Esimerkit  |  Neuvot  |  
yhteensä: 5038

Sablonimaalaus on helpompaa kuin arvaatkaan!

En ole taiteilija onnistuko minulla mitään?


Hyvä asiakas

Meillä on tällä hetkellä pulaa tavallinen-tyypin stensiilimuovista. Siksi osa (tai jopa kaikki) tilauksenne sabluunoista on valmistettu kalliimmasta 3D-tyypin muovista. Hinta teille pysyy ennallaan. 3D-tyypin muovi soveltuu käytettäväksi sekä maalien että kipsin kanssa - se on universaalia.

Kyllä onnistuu, jos toimitte meidän neuvojan mukaan. Suurin osa meidän asiakkaita Yhdysvalloissa, Englannissa ja Venäjällä käyttävät kaavaimia ja maaleja ensimmäistä kerta elämässään. Heillä onnistu niin hyvin, ettei he itse usko, mutta heidän tuttavat ja ystävät ovat sitä mieltä, että ne maalaukset ovat ammatilaisten taiteilijoiden tekemiä. Kokeilka ja varmistaka että se on yksinkertaista, mielenkiintoista, taloudellista ja tehokasta.

Tarvitsenko erikoiskoulutusta?

Piirtäminen kaavaimella ei vaadi mitään erikoisosaamista eikä mitään taitelijan lahjakkuutta. Mutta kuitenkin tarvitsette pikkusen opastusta, sen jälkeen onnistuu kaikki ja tuloksena on hyvän näköinen kuva. Opetus koostuu siitä, että Te luette huolellisesti noin kaksi sivua ohjeita, jotka kuuluu jokaisen kavaimeen. Sen lisäksi Te voitte lukea neuvoja ja katsoa opetusvideoita, joita löytyy sivustoistamme. Myös Te voitte harjoitella paperiliuskalla (se myös kuuluu jokaisen kavaimeen) tai tarvettomalla palalla tapettia – kaavaimet ovat monesti käytettäviä.

Sabluuna: mikä on? mitä varten? millä keinoin? erittäin helppo!
maalaus sapluuna, sisustus sabluuna, sabluuna malleja

Kaavain (sabluuna, sapluuna) - mikä se on?
Mitä varten sabluunoja käytetään, mihin tarkoitukseen ja millä keinoin? Käyttä on todella helppoa!

 1. tilaa.
  Valitse melkein 3000:stä sapluunamotiiveista mieleisesi sopivan ja tilaa netista.

 2. aseta ja maalaa.
  Kiinnitä sapluuna kuviokohtaan ja painele väri sienellä kuvioaukon läpi. (HUOM! on tärkeää, että luet käyttäohjeet ennen kuin aloitat maalaustyöt! Lyhyet mutta asialliset neuvot.)

 3. irroita.
  Poista sapluuna - hankittu kuva jää näkyviin pinnalla.

 4. valmis!
  ... niin hauskaa ja helppoa oli!

Sapluunamaalauksia voi tehdä niin seinälle, huonekalu-, postilaatiko-, venepinnoille, kankaaseen, kuin muillekin taustoille. Väri valitaan kohteen mukaisesti.

<<<- valitse ohjeita (vasemmalla palstalla)


Näytteitä sabluunoista

Tuotteet Kysymykset ja vastaukset Yhteystiedot Toimitus ja maksu Haku

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2022 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.