SuomeksiPå svenska
🛒
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään

Tapettiboordit-sabluunat

Täältä löydät boordinauhana käytettäviä sabluunoita, eli sabluunoita, jotka on tehty toistuvan kuvion tai kuvan piirtämiseen. Voit toteuttaa boordinauhan seinään, sisäkattoon tai vaikkapa tapetin päälle. Et tarvitse montaa samanlaista sabluunaa, vaan voit toistaa yhden sabluunan kuviota vaikka kymmeniä kertoja. Sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä.
Erilaista tapettiboordi

Erilaista tapettiboordi

Napsauta tästä Kaavaimet friiseistä, jotka eivät sopineet muihin kokokelmeihin. Eriaiheiset. Nauhat, kaikenlaiset esineet, arkkitehtuuriset kappaleet.
Etninen kuvioboordi

Etninen kuvioboordi

Napsauta tästä Kansallisten ornamenttien friisien kaavaimet. Arabialaisia ornamentteja, slaavilaisia piirroksia, maijan taidetta ja muitakin ethnisia aiheita.
Eläin- ja lintutapettiboordi

Eläin- ja lintutapettiboordi

Napsauta tästä Frontière-kaavaimia, jotka kuvaa eläimiä, lintuja, kaloja, perhosia. Merieläimiä löytyy toisesta kokoelmasta, jonka nimi on MERI.
Kukkatapettiboordi

Kukkatapettiboordi

Napsauta tästä Kaavaimia, joiden avulla tehdään kasvi-friisejä. Kukkia, puita ja pensakkoita. Erityistä huomiota on kiinnitetty ruusuihin ja murattiin.
Klassiset tapettiboordi

Klassiset tapettiboordi

Napsauta tästä Historiallisia ja klassikko ornamenttien kaavaimia. Keskiaikaisia ornamenntejä, renessanssin piirroksia, piirrokset Art Neuovo ja muuta vuosisatojen perintöä. Jos jollakin ornamentilla on sataprosentisesti tiety alkuperämaa, niin semmoinen ornamentti löytyy ETHNOS kokoelmasta.
Kuvioita tapettiboordi

Kuvioita tapettiboordi

Napsauta tästä Kaavaimia tehdäkseen toistuvia geometrisia piirroksia, sekä erilaisia abstraktio-aiheita. Jos jollakin ornamentilla on sataprosentisesti tiety alkuperämaa, niin semmoinen ornamentti löytyy ETHNOS tai KLASSIKKO kokoelmasta.
Lasten tapetti boordi

Lasten tapetti boordi

Napsauta tästä Friisien kaavaimet koristakseen lasten huoneita. Satuaiheetta. Sarjakuvien, satujen ja kirjallisuuden hahmoja.
Merellä tapettiboordi

Merellä tapettiboordi

Napsauta tästä Kaavaimet, joiden avulla piirretään meri-aiheisia friisejä. Aaltoja, merieläimiä ja aallokoita. Muuita eläimiä löytyy FAUNA kokoelmasta.


© 2006-2024 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.