fi.pngPå svenska
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
- Luettelo -  |  Apuvälineet  |  Esimerkit  |  Neuvot  |  
yhteensä: 5038

Miten kääntää boordi sapluuna kulmassa

Luettelossamme on paljon boordikuvioita. Usein tarkoituksena on kuitenkin kääntää boordista 90 astetta kehyksen piirtämiseksi - esimerkiksi ikkunan tai oven ympärille. Joissakin boordimalleissa on kulmaelementtejä, joten tämä on tehtävä näillä lisäkuvioilla. Mutta mitä tehdä, jos haluamassasi boordisessa ei ole kulmakappaletta?

Tämä ei ole lainkaan ongelma. Työkalun tähän voit tehdä itse helposti. Sinun tarvitsee vain leikata 45 asteen kolmio mistä tahansa ohuesta materiaalista - kovasta paperista tai muovista. Tämän kolmion korkeuden on oltava noin kaksi kertaa niin suuri kuin boordinauhan korkeus.


Maalaa kaikki boordinauhan toistot kohti tulevaa kulmaa ja pysähdy viimeiseen toistoon, älä maalaa sitä ja aseta kaavaimen paikka niin kuin tämä toisto maalattaisiin. Kiinnitä sablooni paperiteipillä, jos et käytä jo jotain liimasprayta.

kaavan viimeinen toisto

Aseta sitten käsintehty työkalu sabluunan päälle. Kolmion pohjan on oltava yhdensuuntainen boordikuvion kanssa (tarkista, onko sabluunan reuna yhdensuuntainen kuvion kanssa - näin on useimmissa sabluunoissa, mutta ei aina). Kolmion pitkän sivun on leikattava kuvio 45 asteen kulmassa. Jos maalaat kehyksen neliön muotoisen pinnan päälle tai ympärille, kolmion pitkän sivun on kuljettava pinnan kärkipisteen kautta, kuten alla olevassa kuvassa.

Kolmio-työkalun sijoittaminen
Esimerkissämme boordinauha käännetään suorassa kulmassa, mutta se voi olla mikä tahansa muukin kulma. Kaikissa tapauksissa kolmion maskin pitkän koon on kuljettava kehyksen tulevan kulman keskellä.

Kiinnitä kolmion maski paperiteipillä ja maalaa boordin viimeinen toisto tavalliseen tapaan. Saat boordiksen leikattua sen kulman puoleen, jonka haluat lopuksi.

Maalattu kulma toisto

Käännä boordiuskuvio uuteen suuntaan ja valmistaudu maalaamaan koristeen jatko. Temppu on nyt löytää motiivin paras paikka. Yritä löytää sellainen asento, jossa rajauskuvion ylimmät ja alimmaiset elementit koskettavat maalattua boordista. Näin vältät viimeisen kehyksen muodottomat askeleet tässä kulmassa.

löytää kaavan paras sijainti jatkamista varten.

Kiinnitä sablooni parhaaksi havaitsemaasi paikkaan paperiteipillä. Aseta nyt kolmiomaskia siten, että sen reuna on tiiviisti maalatun koristeen suuntainen. Ja maalaa se sabluunan päähän. Näin saat kulman - koristeen käänteen.

Kulmakoriste on valmis

Jatka nyt boordinauhan maalaamista tavalliseen tapaan, kunnes pääset tulevan kehyksen seuraavaan kulmaan.

Jatka sabloonausta

Tärkeä neuvo: jos aiot tehdä suljetun kehyksen, ota lyijykynä tai liitu ja piirrä sisä- ja ulkolinjat, jotka määrittelevät tulevan valmiin kehyksen. Tämä auttaa sinua yhdistämään kehyksen alku- ja loppupisteen täydellisesti. Ilman tällaisia viivoja jopa näkymätön virhe sabluunan sijoittelussa voi johtaa ruman askeleen syntymiseen kehyksessäsi.
Valmis kaiverrettu kehys
Juuri noin! Fiksua ja yksinkertaista! Seuraa tätä ohjetta ja nauti tuloksista! Onnea!

Toinen hyödyllinen lukemisto:


Näytteitä sabluunoista

Tuotteet Kysymykset ja vastaukset Yhteystiedot Toimitus ja maksu Haku

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2022 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.