fi.pngPå svenskaПо-русски
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
- Luettelo -  |  Apuvälineet  |  Esimerkit  |  Neuvot  |  
yhteensä: 4959
» uudet 30 pv: 37

Sabluunat omalla tekstillä

Voit tilata sabluunan millä tahansa tekstillä esimerkiksi mainokseen tai juhlapaikkaopasteeseen. Kirjoita oma tekstisi valitsemasi sabluunan tekstikenttään, syötä toivottu kirjainkorkeus ja klikkaa “hinta”, jolloin sabluunan hinta lasketaan automaattisesti. Sen jälkeen siirrä sabluuna ostoskoriin ja jatka tilauksen tekoa normaalisti. Oman tekstisabluunan hinta on 15 % edullisempi kuin muiden mallistomme sabluunoiden. Sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä.
Huomioithan, että sabluunan hinta lasketaan koko tekstistä. Hinta riippuu sanojen ja rivien määrästä ja kirjainten korkeudesta. Esimerkiksi sana “Kirja” on korkeampi kuin sana “oma”, koska se alkaa isolla K-kirjaimella ja siinä on rivin alle menevä “j”. Jos haluatte kirjaimen korkeuden alle 1 cm tarkkuudella, lisätkää toiveenne tilauksen huomiokenttään. Isokokoiset sabluunat ( yli 90 cm) koostuvat kahdesta tai usemmasta osasta. Yksittäiset aakkoset ja numerot valmiina fontteina löytyvät kohdasta “Lauseita ja kirjaimia”.

1 2

Klassinen sabluunafontti kirjoituksiin ja merkintöihin, joka on standardileveyttä pienempi, jotta kirjoituksesta ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 1x1 cm.
Fontti Koululainen
Kaunis vino käsinkirjoitettu fontti tekstiä varten, jossa on oma kirjoitus sapluunalla. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 1x1 cm.
Teksti sotilaskirjasimella
Sabloonafontti, jota voi löytää sotilasvarusteiden, armeijan laatikoiden, lentokoneiden, tankkien ja laivojen ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 1x1 cm.
Kaunokirjoitus
Käsinkirjoitettu kalligrafinen fontti. Tekstisapluuna (tavallinen) kaikilla teksteillä. Kirjoita oma teksti, valitse ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 5x5 cm.
Sapluuna (3D) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Minion-kursiivi. Kirjoita oma ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 1x1 cm.
Sapluuna (tavallinen) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Minion-kursiivi. Kirjoita oma ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 1x1 cm.
Sapluuna (3D) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Stardos. Kirjoita oma ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 1x1 cm.
Sapluuna (tavallinen) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Stardos. Kirjoita oma ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 1x1 cm.
Rosa Fontti
Kaunokirjoitus fontti Sapluuna (tavallinen) omalla tekstilla (fraasi tai sana) kaunokirjoitus fontilla ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 2x2 cm.
Anark fontti
Sapluuna (tavallinen) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Anark. Kirjoita oma ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 1x1 cm.
Mattheus fontti
Sapluuna (tavallinen) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Mattheus. Kirjoita oma ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 2x2 cm.
Fontti Käsi
Sapluuna (tavallinen) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Käsi. Kirjoita oma ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 2x2 cm.
Tuote fontti
Sapluuna (tavallinen) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Tuote. Kirjoita oma ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 2x2 cm.
Tulostaulu fontti
Sapluuna (tavallinen) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Tulostaulu. Kirjoita oma ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 2x2 cm.
Stencil Set
Sapluuna (tavallinen) omalla tekstilla (fraasi tai sana) fontilla Stencil Set. Kirjoita ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 1x1 cm.

1 2


Näytteitä sabluunoista

Tuotteet Kysymykset ja vastaukset Yhteystiedot Toimitus ja maksu Haku

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2022 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.