fi.pngPå svenskaПо-русски
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
- Luettelo -  |  Apuvälineet  |  Esimerkit  |  Neuvot  |  

Tapetti sabluunat

Erikoissabluunoita, joilla luot uniikkitapettia seinälle. Mallistossa on erityylisiä ja -aiheisia toistuvia kuvioita, joilla luo näyttävät tehosteseinät. Huom. Useimmissa sabluunoissa toistuu vain yksi kuvio. Mikäli kuvioita on enemmän, on se merkitty sabluunaan. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Yksikerroksinen kaavain aiheelle pitsitapetit 1 ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 20x21 cm.
Yksikerroksinen taidesapluuna aiheelle: ruusu verkkoon nro 4. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 15x13 cm.
Saumaton (loputtomasti toistuva) ornamentti ohuista renkaista ja apilanlehdistä. Yhdistyy itseensä kaikkiin ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 10x10 cm.
Avokuvioinen pitsiverkko, jossa ohuet viivat muodostavat spiraaleja ja renkaita. Toistuva ornamentti ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 14x14 cm.
Keskiaikaiseen tyyliin tehty koriste, jossa on kukkia ja humalan hedelmiä soikeassa ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 10x10 cm.
Kukkakoristeinen liljojen koristelu renessanssin tyyliin kuusikulmaisissa soluissa. Kaikkiin suuntiin toistuva ornamentti ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 6x6 cm.
Renessanssiajan tyyliin tehty aukkoinen pitsikuvio ristikon muodossa. Hienojen viivojen lomittama kuvio ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 5x5 cm.
Keskiaikaiseen tyyliin tehty koriste säleiköstä ja sen läpi versovista kukista. Kuvio, ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 10x10 cm.
Toistuva keskiaikaistyylinen koriste, jossa on paksut varret, kukkia ja ananaksia. Yhdistyy ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 6x10 cm.
Renessanssityylinen aukkoinen pitsikuvio, joka on hienojen viivojen ristikon muodossa. Ornamentti yhdistyy ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 15x15 cm.
Jugendtyylinen ohdake, jossa on ohuita renkaita ja pieniä ruusukkeita tähtien muodossa. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 5x5 cm.
Toistuva abstraktien kuvioiden kuvio neliönmuotoisissa ohuiden viivojen kehyksissä. Tapetti toistaa sopii ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 8x8 cm.
Empire-tyylinen keskiaikainen kuvio, jossa on liljan kukkia, takiaisia ja kehyksiä laakeriseppeleiden ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 6x6 cm.
Tyylitelty ohdake, joka on sijoitettu ohuista viivoista tehtyjen rombien sisään. Keskiaikainen ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 9x9 cm.
Neliönmuotoisten koristeellisten laattojen geometrinen kuvio, joka muistuttaa pyörrettä tai spiraalia. Yksikerroksinen ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 4x4 cm.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


Näytteitä sabluunoista

Tuotteet Kysymykset ja vastaukset Yhteystiedot Toimitus ja maksu Haku

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2022 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.