fi.pngPå svenska
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
apuvälineet  |  kristallikuviot  |  neuvot  |  tuotekuvasto  |  

strassikivet liimalla tuotekuvasto

STRASSIT ovat lasista valmistettuja keinotekoisia jalokiviä. STRASSIT-jaksossa te löydätte lasista valmistettuja tuotteita, sekä erilaisia pieniä kauniita ”paljetteja” metallista tai keramiikasta, termoliima kerroksen kanssa. Kiinnitys silittämällä. Missä strassejamme voidaan käyttää, mihin niitä voi liimata? Lujan termoliiman ansiosta ne voidaan kiinnittää useille erilaisille pinnoille (puu,kangas,pahvi,kalusteet,peilit). Voidaan liimata toisella liimalla/maalilla – kaksikomponenttisella epoksiliimalla tai nopeasti kuivuvalla akryyliliimalla.
Lasi strassikiviä, eri väriä:

Lasi strassikiviä, eri väriä:

Napsauta tästä Lasistrassit lämpöliimalla ovat kankaiden koristelua varten. Ne voi myös kiinnittää mihin vaan muihin pintoihin, käyttäen lisäliimaa, esimerkiksi lasiin ne voi liimata värittömän kynsilakan avulla. Etelä-Korean tuotanto on korkealaatuista, strassien tärkeimmät pinnat konehiotaan. Meillä on myöskin strasseista koostuvia applikaatioita. Ohjeet niiden liimaamisesta – on tässä, sekä videolla.

Tuotteet Kysymykset ja vastaukset Yhteystiedot Toimitus ja maksu Haku

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2022 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.