SuomeksiPå svenska
🛒
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään

Perussäännöt

SÄÄNTÖ 1

Maalauksessa käytetään maalia mahdollisimman vähän kerrallaan. Poista liika maali painelemalla työkalua paperipyyhkeeseen. Liika maali valuu helposti kaavaimen ja maalattavan pinnan väliin ja tekee kuviosta suttuisen. Maalaaminen kannattaa aloittaa vaaleista väreistä ja jättää tummat viimeiseksi. Värin syvyyttä voi lisätä maalaamalla saman kohdan uudestaan. Edellisen kerroksen on annettava kuivua ennen seuraavan kerroksen maalaamista.


sprayliiima
SÄÄNTÖ 2
maalarinteippi

Spray-liimaan käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Sen sijaan, voit käyttää myös maalariteippiä. Älä yritä estää maalin vuotamista liimalla – se ei onnistu! Lue mieluummin uudestaan SÄÄNTÖ 1. Liimaa laitetaan hyvin rajoitetusti, ohuin kerroksin. Kun liima on laitettu, annetaan sen kuivua pari minuuttia. Liima säilyttää liimausominaisuuksiaan jonkun aikaa. Sitä on lisättävä silloin, kuin se ei enää pidä kaavainta tarvittavalla paikalla. Liimaa laitetaan hyvin rajoitetusti kaavaimen toiselle puolelle!


joten älä!
SÄÄNTÖ 3

Maalaa oikealta vasemmalle ”töpöttämällä” työkalua kohtisuorassa maalattavaan pintaan nähden. Pelkkä ranneliike riittää. Liikuta pensseliä pystysuorassa. Älä sudi maalia pensselillä tai käytä sientä vetämällä, niin kuin maalarit yleensä tekevät. Jos kaavaimen samaan kerrokseen tulee useita värejä, voit peittää viimeksi maalattavat alueet teipillä saadaksesi siistin lopputuloksen.


joten älä!
SÄÄNTÖ 4

Kun aloitat on maalaustyökalun on ehdottomasti oltava kuiva. Kosteita työkaluja käytettäessä maali valuu ja kuviosta tulee suttuinen. Työkalun pesemisen jälkeen on odotettava,että se on täysin kuiva ennen seuraavaa maalaus kertaa.
Useita värejä käytettäessä on hyvä olla oma työkalu jokaiselle värille (jokaista väriä varten oma pensseli, sieni tai muu työkalu). Maalaaminen kannattaa aloittaa vaaleista väreistä ja jättää tummat viimeiseksi.


TOIVOTAMME HAUSKOJA HETKIÄ MUKAVAN HARRASTUKSEN PARISSA!© 2006-2024 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.