fi.pngPå svenskaПо-русски
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
Tuotteet  |  Esimerkit  |  Neuvot  |  Apuvälineet  |  
yhteensä: 4660

intiään sabluunat

Intia-aiheisia kaavaimia. Mosaiikki ornamentteja, turkkilaisia kurkkuja (kasmirkuviointi) ja muita teemoja. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kolmekerroksinen taidesapluuna aiheelle: juurichakra. Juurichakra huolehtii ihmisen perustarpeista ja arjen pyörittämisestä, ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 25x25 cm.
Kaksikerroksinen taidesapluuna aiheelle: elämän kukka (geometrian). Elämänkukka on pyhän geometrian tärkeimpiä ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 25x25 cm.
Kaksikerroksinen taidesapluuna aiheelle: elämän kukka (intian). Intian tulkinta. Elämänkukka on pyhän ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 25x25 cm.
Kolmekerroksinen taidesapluuna aiheelle: kolmas silmä chakra. Kolmas silmä -chakra on visiönäärisyyden ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 25x25 cm.
Kolmekerroksinen taidesapluuna aiheelle: kurkkuchakra. Kurkkuchakran kautta hoidamme kommunikoinnin ihmisten kesken. Usein ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 25x25 cm.
Yksikerroksinen taidesapluuna aiheelle: itämainen riikinkukkoja. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 56x38 cm.
Yksikerroksinen taidesapluuna aiheelle: riikinkukon sulkia nro 218b. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 10x43 cm.
Piikkinen paisley-boordi 123
Paisley on kasviksen kuvio muotoiltu vesipisaraan: malli on kaikkien eniten käytetty ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 10x30 cm.
Paisley on kasviksen kuvio muotoiltu vesipisaraan: malli on kaikkien eninten käytetty ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 10x14 cm.
Paisley on kasviksen kuvio muotoiltu vesipisaraan: malli on kaikkien eninten käytetty ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 72x72 cm.
Piikkinen persialainen paisley-kuviointi. Yksikerroksinen uudelleenkäytettävä sabluuna monenlaiseen koristemaalaukseen, mm. seinämaalauksiin, kankaanpainantaan, ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 10x14 cm.
Paisley on kasviksen kuvio muotoiltu vesipisaraan: malli on kaikkien eniten käytetty ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 12x39 cm.
Paisley on kasviksen kuvio muotoiltu vesipisaraan: malli on kaikkien eninten käytetty ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 6x9 cm.
Paisley on kasviksen kuvio muotoiltu vesipisaraan: malli on kaikkien eniten käytetty ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 6x37 cm.
Paisley on kasviksen kuvio muotoiltu vesipisaraan: malli on kaikkien eninten käytetty ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 44x44 cm.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Näytteitä sabluunoista

Tuotteet Kysymykset ja vastaukset Yhteystiedot Toimitus ja maksu Haku

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2020 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.