SuomeksiPå svenska
🛒
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään

Sabluunaluettelo - kaikki osat

Tällä sivulla näet esimerkkejä sabluunamallistostamme. Sabluunan voi tilata yksitellen ja halutun kokoisena. Mallistostamme löytyy laaja valikoima erityylisiä sabluunoita eri teemojen mukaan ryhmiteltyinä. Sabluunoita on yksi-, kaksi- ja kolmikerroksisia, ja ne ovat vesipestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Mikäli tarvittavaa sabluunaa ei löydy valikoimastamme, voit teettää sen omasta kuvasta, toiveidesi mukaisessa koossa. Ohjeet oman sabluunakuvan tilaamiseen löydät täältä.

1 2 3 4 5

Slaavilaiset kuviot sapluunat

Slaavilaiset kuviot sapluunat

Napsauta tästä Slaavilaisia sapluunoita - venäläisiä, ukrainalaisia, valkovenäläisiä, bulgarialaisia ja muita ornamentteja. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
Taivaaksen sabluunat

Taivaaksen sabluunat

Napsauta tästä Taivaaksen kaavaimia – pilviä, sateenkaari, tähtiä sekä kaikennäköisiä enkeleitä ja heruviimejä. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
Talvi sapluunat

Talvi sapluunat

Napsauta tästä Talvi-aiheiset sapluunat koristemaalaukseen. Uuden vuoden-aiheisia kaavaimia löytyy myös sivustomme osastosta ”Uusi vuosi”. Käyttäkää tavallista guassia tehdäkseen väliaikaisia kuvia millä tahansa pinnalla, ottaen huomion myös lasi. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
Vesimaailmaan sabluunat

Vesimaailmaan sabluunat

Napsauta tästä Vesimaailmaan asukkaita ja leviä. Monni, kultakaloja. Rannikon kasvit - lumpeet, paju, kaisla… Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
Viidakko-aiheiset sabluunat

Viidakko-aiheiset sabluunat

Napsauta tästä Viidakko-aiheiset kaavaimet. Viidakon eläimiä ja kasviksia. HUOM! Joistakin kuvista näkyy vain osa kokonaista kuvaa. Klikkakaa sen nimelä, nähdäkseen sen kokonaan. Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Kaavaimet aiheista varangit ja viikingit

Kaavaimet aiheista varangit ja viikingit

Napsauta tästä Teemoina kaavaimissa menneisyyden skandinaavisten merenkulkijoiden - viikinkien seinämaalaukset, koristeet, arjen välineet ja kultti. Näitä vapaita skandinaavisia talonpoikia, jotka asuivat Norjan, Ruotsin ja Tanskan alueella kutsuttiin ennen vanhaan Venäjällä varangeiksi.
Historiallisten sabluunat

Historiallisten sabluunat

Napsauta tästä Kaavaimet, jotka on tehty maailman taidemestarien historiallisten teoksien motiiveista. HUOM! Joistakin kuvista näkyy vain osa kokonaista kuvaa. Klikkakaa sen nimelä, nähdäkseen sen kokonaan. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
Zodiakki sapluunat

Zodiakki sapluunat

Napsauta tästä Tässä kokoelmassa on vain zodiakin-aiheisia kaavaimia. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
Kaavaimet tukkumyyntinä

Kaavaimet tukkumyyntinä

Napsauta tästä Tähän osastoon sisältyvät samat kaavaimet kuin meidän pääosastoon. Ero on siinä, että kaavaimia myydään pienissä 4-10 kappaleen paketeissa, samanlaisina ja samankokoisina. Erikoistarjous myymälöille, sekä yrittäjille: tilatessanne useamman samanlaisen pieni- ja keskikokoisen kaavaimen, saatte alennusta. Hinnat sivuilla on merkitty yhdestä useamman kaavaimen sisältävästä pakkauksesta. Saatte mukana yhden käyttöohjeen ja värikuvan, jos tarvitsette niitä enemmän niin toimittamme ne sähköisesti ja voitte tulostaa ne itsellenne.
Kaavaimen hinnoittelu tilaustyönä

Kaavaimen hinnoittelu tilaustyönä

Napsauta tästä
Kaavaimen hinnoittelu tilaustyönä

Niiden kaavaimien lisaksi, mita loytyy sisustuskaavaimien luettelosta, voimme valmistaa niita Teille myos tilaustyona. Kehittamme kaavaimia yksittaisten piirustuksien perusteella toimistojen, kauppojen, ravintoloiden, yokerhojen ja muiden liiketilojen sisustukseen. Sen lisaksi, tilattuja kaavaimia voi kayttaa logojen, informaation ja piirustuksien laittamiseen pakkauksiin tai kulkuneuvoihin.

Valmistamme kaavaimia tilaustyona myos kotikayttoon. Siina tapauksessa, jos meidan luettelostamme ei loyty sopivaa muotoilua, mutta teilla on haluamanne piirustus, ottakaa yhteytta meihin, niin valmistamme teille yksilollisen kaavaimen.

Kaavaimien toteuttaminen tilauksesta vaatii enemman aikaa, kuin katalogista loytyvien, valmiiksi suunniteltujen kaavaimien valmistaminen. Jokaisesta yksittaisesta tilauksesta tulee neuvotella erikseen. Valmistuksen ja toimituksen keston, seka hinnoittelun, arvioimme parin paivan kuluessa tilauksesta.

Tarjouspyynnon ja tilauksen voi lahettaa vapaamuotoisesti sahkopostitse: opas@kaavain.fi tai soittamalla puhelimeen 0400 764 075.

PYSTYMME ILMOITTAMAAN AIKATAULUN JA HINNAN VASTA SILLOIN KUN TEIDAN PIIRUSTUS ON MEIDAN NAHTAVISSA. TALLOIN SAAMME TAATTUA REILUN KAUPAN.

Kaavaimen hinnoittelu tilaustyona? Syntyy paljon kysymyksia koskien kaavaimen valmistamiseen tarvittavan mallikappaleen hintaa. Seuraavaksi mainitaan hintaan vaikuttavia yksityiskohtia:

Emme veloita mallikappaleen valmistamisesta…
…vain siina tapauksessa, kun emme ole tekemisissa teidan mallikappaleen kanssa, vaan laitamme kaavaimen suoraan teetettavaksi. Tassa tapauksessa me emme ole vastuussa suunnittelusta, eika synny kustannuksia. Jotta kaavain voitaisi laittaa suoraan teetettavaksi, tulee mallikappaleen tayttaa kaikki seuraavat vaatimukset:

 • Tiedoston muodon on oltava CorelDraw X3 tai seuraava:
  Ai, eps, dwg, swg ja niin edelleen – ovat myos vektoreita. Meidan laitteistolle kay ainoastaan CDR-muoto, muita tulee konvertoida. Konvertoinnin aikana voi kayda ihan mita vaan, mittojen muutoksista alkaen yksittaisten elementtien haviamiseen. Kaikkea taytyy kontrolloida, seka tarkistaa ja se aiheuttaa kustannuksia. On huomautettava, etta konvertoinnin hinta on kaikkein edullisin, veloitamme siita vain 300 ruplaa, muiden edellytyksien tayttyessa.
 • Kaikki objektien linjat ovat hairline-paksuisia, aariviivat ovat suljettuja, fontin kayrat muutettuja (convert to curves/create outlines)
  Meidan laitteisto tunnistaa ainoastaan hairline-paksuisia linjoja, muuten objekti katoaa. Katkaistu aariviiva voi aiheuttaa virheita ja fontti toisen sisalla voi nayttaa epasopivalta. Tyypillisia syita vastaavien epasopivuuksien syntyyn, voivat olla tyoskentely Adobe Illustrator -ohjelmalla (jossa ei ole ”hairline” -kasitysta) tai AutoCAD -ohjelmalla (joka ei ole designe-ohjelma ja muodostaa useat objektit janojen ja kaarien kokoelmana). Sitten viela yksi suosittu tapa: vaikeiden objektien piirtaminen aariviivoina on vaikeaa, missa tapauksessa helpommalta ratkaisulta tuntuu linjojen piirtaminen jo tarvittavan paksuisena. Tama menetelma ei kay, silla kaavaimeen tulee linjat, kokonaisen alueen sijaan.
 • Peittaminen, gradientit, tekstuuri, bittikarttagrafiikka puuttuvat.
  Tassa ei ole mitaan erityista huomatuksia, mutta kokeneemmat muutavat jpeg-kuvan, jonka koko on 100 x 100 pikselia, korkealaatuiseen 1m x 1m kokoiseen vektoriin kayttaen Corel-ohjelmaa, jonka avulla kuva venytetaan tarvittavaan kokoon ja tallennetaan cdr-muotoisena.
 • Mallikappaleen kayrilla on minimimaara tukipisteita
  Tietenkin minimi on laaja kasitys, esimerkiksi asteittaisella kayralla on 2-3 tukipistetta, enintaan 4 pistetta. Siina tapauksessa kun kayra piirretaan toisin menetelmin kuin kasin, esimerkiksi CorelTrase-ohjelman avulla, niin jopa perusympyra sisaltaa satoja kulmia. Ylimaaraiset tukipisteet vaativat lisaa aikaa ja laitteisto kuluuu enemman. Siina tapauksessa, jos on pieni kuva, silla ei ole suurta merkitysta, mutta on olemassa kaavaimia, joille huonolaatuinen vektori tarkoittaa 2-3 tunnin lisatyota.
 • Kaavaimen kuvaa ymparoiva kehys on 25mm etaisyydella kuvan reunimmaisista pisteista
  Tama ei ole niin tarkea vaatimus. Voimme tehda kehyksen itse, mutta se voi olla pienempi kuin 25 mm. Sen lisaksi, jos haluatte suuremman kehyksen, niin tehkaa se itse, jottemme tekisi sita automaattisesti 25 mm etaisyydelle.
 • Objektin tai yhdistyskohtien minimikoko on 1 mm
  Tama on teidan parhaaksenne. Meidan laitteistolla on mahdollista tehda mikroskooppisia reikia ja leikata hiuksenhienoja viivoja, mutta tassa tapauksessa Teidan kaavain tulee kelvottamaksi kaytannossa. Pienia reikia on vaikea maalata ja liian ohuet yksityiskohdat repeavat. Sen takia minimikoko (1mm) on meidan vaatimus, mieluiten kuitenkin 2-3 mm.
 • Uudelleenkaytettavasta kaavaimesta puuttuu eristettyja alueita seka pitkia, vain yhdelta reunalta tuettuja elementteja
  Tama ei ole oikeastaan vaatimus vaan kaavainkuvan tekemisen saanto. Siina tapauksessa, kun ette halua maksaa kaavaimen valmistelusta etteka piirtamisesta, niin ne on tehtava Teidan itse. Tietenkin otamme huomioon mahdolliset vajaudet tai virheet, ne huomattuamme. Voi sattua niinkin, etta kaavain on valmis ja vasta silloin ilmenee virhe asiakkaan tekemassa muotoilussa ja kaavain on kayttokelvoton. Tassa tapauksessa virhehan ei ole meidan - siita veloitetaan asiakkaalta eika meilta.
 • Tyo suoritetaan 100 % ennakkomaksulla ja valituksia laatua koskien ei oteta vastaan
  Tietenkin valitukset otetaan vastaan, mutta vain meidan ollessa vastuussa. Silla tarkoitetaan sita, etta jos esimerkiksi valmis kaavain vastaa asiakkaan suunnittelemaa kuvaa, mutta se on kayttokelvoton, niin vastuu ei ole meidan. Tietenkin jos virhe sattui syystamme ja kaavain poikkeaa Teidan suunnittelemasta, niin korjaamme sen valittomasti.

Missa tapauksessa veloitamme mallin valmistelusta.
Silloin, jos vahintaan kaksi asiaa yllamainituista kohdista jai epaselvaksi, niin suosittelemme mallin teettamista maksusta. Mallin valmistamisen hinta riippuu sen monimutkaisuudesta. Hinta voi olla 10 euroa konvertoinnista ja pienten virheiden korjaamisesta tai 300 euroa taiteellisen koristeen kehittamisesta bittikarttan pohjalta.

Lahettakaa meille Teidan ehdotuksia - niin pystymme arviomaan hintaa ja neuvotella siita. Asiakkaat, joiden kanssa olemme yhteityossa jo pidemman aikaa, tietavat, ettemme turhasta maksua ota ja laatu on taattu.


1 2 3 4 5© 2006-2024 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.