Suomeksise.pngПо-русски
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in
Produktkatalog  |  Exempel   |  Hjälp  |  Tillbehör  |  
alla: 4660

Mönsterschabloner

Under denna rubrik samlas en mängd mycket vackra schabloner i olika mönster. De flesta är schabloner i ett lager, enfärgade dekorativa mönster. Passar utmärkt till målning av glas och/eller kakel.
Tips! Måla liknande/ passande motiv på olika ytor/material i samma rum! Variera och blanda lämpliga färger. Schablonerna kanske passar på väggen, skåpet, lådan, dina pärmar, gardiner och kuddar? Det är bara fantasin som sätter gränser!

1 2 3 4 5 6 7 8

Elegant, heraldiskt motiv med ett lejon/grip. Användbar och stilfull. Schablon i ... Olika storlekar på schablon från och 9x7 cm.
Mycket, mycket trendig dekoration i form av en stegrande enhörning. Stiliserad ... Olika storlekar på schablon från och 9x7 cm.
Stilren brännbollsspelare i helfigur, in action. Schablon i ett lager som ... Olika storlekar på schablon från och 27x15 cm.
Stilren golfspelare i helfigur, in action. Schablon i ett lager som ... Olika storlekar på schablon från och 25x11 cm.
Stilren tennisspelare i helfigur, in action. Schablon i ett lager som ... Olika storlekar på schablon från och 20x11 cm.
Stilren fotbollsspelare i helfigur,dribblar, in action. Schablon i ett lager som ... Olika storlekar på schablon från och 20x16 cm.
Stilfull blomsterdekoration med blommor och blad. Schablon i ett lager som ... Olika storlekar på schablon från och 25x45 cm.
Stilfull blomsterdekoration med stiliserade blommor och blad. Schablon i ett lager ... Olika storlekar på schablon från och 25x33 cm.
Elegant vackert böljande blomsterdekoration med rosor och blad i jugendstil. Schablon ... Olika storlekar på schablon från och 20x23 cm.
Stilful, vackert böljande blomsterdekoration med blommor och blad. Schablon i ett ... Olika storlekar på schablon från och 30x12 cm.
Schablon i ett lager med en arkad, stiliserade blomblad, blommor och ... Olika storlekar på schablon från och 35x18 cm.
Vackert ornament som kan användas till mycket. Välkomponerat och tidlöst. Schablon ... Olika storlekar på schablon från och 29x19 cm.
Vackert ornament som kan användas till mycket. Välkomponerat och tidlöst. Schablon ... Olika storlekar på schablon från och 10x31 cm.
Vacker, unik bård av påfågelsfjädrar. Schablon i ett lager som kan ... Olika storlekar på schablon från och 12x60 cm.
Vacker, unik schablon med en påfågelsfjäder. Schablon i ett lager som ... Olika storlekar på schablon från och 28x11 cm.

1 2 3 4 5 6 7 8


Slumpmässigt urval

Schablonbutiken Fragor Kontakta oss Beställning Sök

produceras i Finland
Kundtjänst: 0400 764 075

• Policy för returer och återköp •

Fakturering i svenska kronor via www.schablonhuset.se.
Kontakt telefon, Sverige: +46 (0)8 12 400 477


ALLA PRISER INKLUDERAR MOMS

Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Twitter Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Facebook Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Linkedin Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Pinterest Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Google


© 2006-2020 Utformning: Natali M.
Kodning: Aleks K.; Innehåll: Konsta A.