SuomeksiPå svenska
🛒
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in

Grossist av stenciler

Den här avdelningen innehåller samma schabloner som vår katalog nedan, men här säljs de paketerade i set om 5st eller 10 st i varje. Specialerbjudanden till butiker och återförsäljare: Om du beställer 5 eller fler av de enkla schablonerna i liten eller mellanstorlek så kan vi erbjuda ytterligare rabatt på sådana set. I övrigt lämnas inga rabatter på objekten i den här avdelningen. Varje set innehåller en beskrivning för dess användning och en färgutskrift. Om du behöver mer än så kan vi sända dokumenten digitalt för egen utskrift. En instruktion och färgutskrift bifogas varje set. Om du behöver mer än så kan vi skicka dessa digitalt för egen utsktift.
Grossist av olika typer mönsterschabloner

Grossist av olika typer mönsterschabloner

Klicka här Stenciler, som inte ingår i andra avsnitt. Den här avdelningen innehåller samma schabloner som vår katalog nedan, men här säljs de paketerade i set om 4st eller 10 st i varje.
Grossist av bård stenciler

Grossist av bård stenciler

Klicka här Bårder (kant, list, rand, inramning, ram, frans...) Bårderna kan ha varierande storlek och mönster. Alla schabloner är återanvändningsbara och tillverkade i hårdplast. Den här avdelningen innehåller samma schabloner som vår katalog nedan, men här säljs de paketerade i set om 4st eller 10 st i varje.
Grossist av stenciler till barnrummet

Grossist av stenciler till barnrummet

Klicka här Ursnygga och tuffa schabloner till barnrummet! Att måla olika motiv är inte bara ett enkelt sätt att inreda på snyggt och personligt sätt, många motiv är även pedagogiska och lärorika för barn och ungdomar! Den här avdelningen innehåller samma schabloner som vår katalog nedan, men här säljs de paketerade i set om 4st eller 10 st i varje.
Grossist av djur bilder schabloner

Grossist av djur bilder schabloner

Klicka här På de här sidorna hittar du realistiska men även stiliserade schabloner. Vilda djur- husdjur, fåglar med mera. Många av motiven passar även i barnrum. Den här avdelningen innehåller samma schabloner som vår katalog nedan, men här säljs de paketerade i set om 4st eller 10 st i varje.
Grossist av etnisk stenciler

Grossist av etnisk stenciler

Klicka här På de hör sidorna finner du schabloner i etnisk stil. Här hittar du schabloner på österländskt tema orientaliskt, samuraiinspirerat, kinesiskt, Buddhainspirerat och Feng Shui med mera. Om du beställer 4 eller fler av de enkla schablonerna i liten eller mellanstorlek så kan vi erbjuda ytterligare rabatt på sådana set.
Grossist av fauna mönsterschabloner

Grossist av fauna mönsterschabloner

Klicka här Schabloner av olika blad, blommor och växter. Eklöv, murgröna, humle, rosor... Enstaka blad och hela buskar. Schabloner i form av olika dekorativa växter, det vill säga blommor. Om du beställer 4 eller fler av de enkla schablonerna i liten eller mellanstorlek så kan vi erbjuda ytterligare rabatt på sådana set.
Grossist av schabloner i olika mönster

Grossist av schabloner i olika mönster

Klicka här Under denna rubrik samlas en mängd mycket vackra schabloner i olika mönster. De flesta är schabloner i ett lager, enfärgade dekorativa mönster. Den här avdelningen innehåller samma schabloner som vår katalog nedan, men här säljs de paketerade i set om 5st eller 10 st i varje.
Grossist av textschabloner

Grossist av textschabloner

Klicka här Bokstäver från olika alfabet och olika typsnitt. Olika bevingade ord på olika språk. Den här avdelningen innehåller samma schabloner som vår katalog nedan, men här säljs de paketerade i set om 4st eller 10 st i varje.


© 2006-2024 Utformning: Natali M.
Kodning: Aleks K.; Innehåll: Konsta A.