SuomeksiPå svenska
🛒
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään

Sabluunaluettelo - kaikki osat

Tällä sivulla näet esimerkkejä sabluunamallistostamme. Sabluunan voi tilata yksitellen ja halutun kokoisena. Mallistostamme löytyy laaja valikoima erityylisiä sabluunoita eri teemojen mukaan ryhmiteltyinä. Sabluunoita on yksi-, kaksi- ja kolmikerroksisia, ja ne ovat vesipestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Mikäli tarvittavaa sabluunaa ei löydy valikoimastamme, voit teettää sen omasta kuvasta, toiveidesi mukaisessa koossa. Ohjeet oman sabluunakuvan tilaamiseen löydät täältä.

1 2 3 4 5

Kaikenlaisten merkkien sabluunat

Kaikenlaisten merkkien sabluunat

Napsauta tästä
Erilaisten merkkien ja logojen sabluunat - säiliöiden merkitsemiseen, kieltämiseen, osoittamiseen ja varoittamiseen. Pakkausten käsittelymerkit. Liikennemerkkejä, passimerkkejä ja useita jalkapalloseurojen logoja. Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Lohikäärmet sabluunat

Lohikäärmet sabluunat

Napsauta tästä
Sabluunat fantastisten olentojen - lohikäärmeiden - piirtämiseen. Lohikäärmeitä eri tyyleissä - keskiaikaisia, itämaisia, kiinalaisia ja jugendtyylisiä lohikäärmeitä. Pari koristekuviota, joissa on lohikäärmeitä kuvioelementteinä.
Meren sabluunat

Meren sabluunat

Napsauta tästä
Merenkulun symboleja sabluunat (majakat, ankkurit, kompassit, tuuliruusut, ohjauspyörät), surffausta, merenneitoja, merilevää, simpukoita ja monia erilaisia purjelaivoja. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
meriillusiot sablonit

meriillusiot sablonit

Napsauta tästä Merielämän valmiita kuvia. Todellisuuden illuusioita taloonne. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
Musiikki ja tanssit sabluunat

Musiikki ja tanssit sabluunat

Napsauta tästä Tästä osasta löytyy nuotteja, soittimia, laulajia sekä tanssijoita ympäri maailmaa. Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Nauhat sabluunat

Nauhat sabluunat

Napsauta tästä Tähän kokoelmaan kuuluu nauhoja ja jousia. Yksinkertaisia, söpöjä ja kodikkaita kuvia, jotka sopivat sekä lastenhuoneille, että olohuoneille. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
Almekkien kivi-veistoksia kaavaimet

Almekkien kivi-veistoksia kaavaimet

Napsauta tästä Nämä kaavaimet esittävät Almekkien kivi-veistoksia. Almekit – on arvoituksellinen kansa, joka on asuskellut Mexicossa, Aztekkien aikoina. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
Perhoset ja sudenkorennot sapluunat

Perhoset ja sudenkorennot sapluunat

Napsauta tästä Tähän kokoelmaan kuuluu kaikenlaisten hyönteisten kaavaimia – perhosia, sudenkorentoja, kovakuoriaisia. Kokoelman nimi kuitenkin on perhoset, koska perhoset ovat suosituimpia hyönteisten kaavaimia. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
Perjantai 14 sablonit

Perjantai 14 sablonit

Napsauta tästä Kaavaimia, jotka kuvaavat kaikenlaisia synkkiä ja kamalia paikkoja: vankila, talo aaveineen, hautausmaa ynnä muita ”mukavia” paikkoja. Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Pitsit sabluunat

Pitsit sabluunat

Napsauta tästä Tässä on kokoelma piirroksia, joissa on käytetty runsaasti yhteenkietoutumista ja pienkokoisia herkkiä koristekappaleita. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
Sapluunat puiden piirtämiseen

Sapluunat puiden piirtämiseen

Napsauta tästä Kaikenlaisten puiden kaavaimet. Paju, tammi, oranssi, palmu, kirsikka. Sekä koriste leikattuja puita. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
Puutarha sapluunat

Puutarha sapluunat

Napsauta tästä Puutarha-aiheiset kaavaimet. Kasviksia, aitauksia, riikinkukkoja. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
Renessanssi sabluunat

Renessanssi sabluunat

Napsauta tästä Renessanssi-aiheisia sabluunoita. (Länsi-Eurooppa 1400-1500 luvut). Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Ruusut sablonit

Ruusut sablonit

Napsauta tästä Ruusu-aiheiset sabluunat. Ruusuja kaikissa muodoissa ja lajeissa. Villi–ja puutarharuusuja, seppeleitä ja kukkakimppuja. Muitakin kukkia samassa osastossa. HUOM! Joistakin kuvista näkyy vain osa kokonaista kuvaa. Klikkaa sen nimeä, nähdäkseen sen kokonaan. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
Siluetit sabluunat

Siluetit sabluunat

Napsauta tästä Sapluunat, joissa on eläinten ja ihmisten siluetteja. Yksinkertaiset muodot, usein ornamenttijen kera. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!

1 2 3 4 5© 2006-2024 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.