SuomeksiPå svenska
🛒
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään

Sabluunaluettelo - kaikki osat

Tällä sivulla näet esimerkkejä sabluunamallistostamme. Sabluunan voi tilata yksitellen ja halutun kokoisena. Mallistostamme löytyy laaja valikoima erityylisiä sabluunoita eri teemojen mukaan ryhmiteltyinä. Sabluunoita on yksi-, kaksi- ja kolmikerroksisia, ja ne ovat vesipestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Mikäli tarvittavaa sabluunaa ei löydy valikoimastamme, voit teettää sen omasta kuvasta, toiveidesi mukaisessa koossa. Ohjeet oman sabluunakuvan tilaamiseen löydät täältä.

1 2 3 4 5

loma stensiilit

loma stensiilit

Napsauta tästä Sabluunat, joiden aiheena on kaikennäköiset juhlat: naistenpäivä, armeijanpäivä, ystävänpäivä, Halloween, Uuden vuoden juhlat ja muut. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
Tontut ja keijut sapluunat

Tontut ja keijut sapluunat

Napsauta tästä
Sablonit, joissa on satumaisia olentoja - keijuja ja tonttuja. Loistava vaihtoehto pienen lapsen huoneen tai päiväkodin leikkihuoneen sisustamiseen. Koska sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä, voit ostaa niitä kolme tai neljä, mutta tehdä suuren seinäkoristeen toistamalla kuvioita eri paikoissa.
Keittiö stensiilit

Keittiö stensiilit

Napsauta tästä
Ruoalle omistettu sabluunoiden kokoelma. Vihanneksia, juustoa, makkaraa ja muita herkkuja. Kyllä löytyy hedelmiäkin, mutta hedelmille on omistettu myös oma kokonainen Hedelmä-niminen kokoelma. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
Keltit sablonit

Keltit sablonit

Napsauta tästä
Kelttien, Galliassa ja Brittein saarilla aikoinaan eläneen hyvin yleisen kansan, tyyliin tehtyjä sabluunoita. Osiossa on kelttiläisiä ristejä, kelttiläisen ligatuurin yhteen kietoutuneita kuvioita, myyttisiä eläimiä, joita keltit maalasivat koteihinsa ja aseisiinsa. Useita vaihtoehtoja koristeiksi, jotka sisältävät kelttiläisen elämänpuun.
Keskiaikainen sabluunat

Keskiaikainen sabluunat

Napsauta tästä
Keskiaikaisiin malleihin perustuvat sapluunat. Suurin osa motiiveista on otettu vanhoista eurooppalaisista rakennuksista - kirkoista, historiallisista taloista, kaarista ja porteista. Useita groteskityylisiä malleja. Kohtauksia keskiaikaisista kaiverruksista. Heraldisia symboleja ja laaja valikoima fleur-de-lises-merkkejä.
Klassikko sabluunat

Klassikko sabluunat

Napsauta tästä
Laaja valikoima sabluunoita motiiveja ja kuvioita eri tyylejä, mutta jokainen niistä voidaan määritellä klassisia malleja. Tällaisia tyylejä ovat mm: Venetsialainen, goottilainen, barokki, rokokoo, viktoriaaninen, romaaninen ja muut. Paljon boordinauhat ja myös tapettikuvioita.
Koralliriuttan sabluunat

Koralliriuttan sabluunat

Napsauta tästä
Stencilit merikohtausten piirtämiseen Punaisenmeren koralliriutan asukkaiden kanssa. Kaloja, koralleja, sukeltaja ui veden alla. Iso sarja, jossa on kokonainen koralliriutta. Uudelleenkäytettävillä sabloneilla voit tehdä valtavan seinän suunnittelun yhdistämällä vain useita erikokoisia sabloneja.
Kreikkaan sapluunat

Kreikkaan sapluunat

Napsauta tästä Kreikka-aiheiset sapluunat. Kreikan arkkitehtuuri ja kreikan Jumalat. Apollo, Hercules, Eros, Maljakoita, pilareita ja palatseja. Uusklassismi. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
Sabluunat kukkien piirtämiseen

Sabluunat kukkien piirtämiseen

Napsauta tästä
Sabluunat erilaisten kukkien piirtämiseen - puutarha- ja peltokukkien, suurten ja pienten, tavallisten ja outojen kukkien piirtämiseen. Todellisia kukkia, joilla on nimet, ja satumaisia, kuvitteellisia kukkia. Luettelossa on erillinen osio ruusukukille.
Kulkuvälineet sabluunat

Kulkuvälineet sabluunat

Napsauta tästä
Poikien huoneiden koristamiseksi suunniteltuja kaavaimia. Lentokoneita, (sekä nykyaikaisia hävittäjiä, että vanhoja ”kirjahyllyn” näköisiä koneita), kilpailuautoja, kuorma-autoja, junia ja muuta sellaista. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
Sablonit eri motiiveilla

Sablonit eri motiiveilla

Napsauta tästä
Luettelo sabloneista erilaisten kuvioiden ja tekstuurien piirtämiseen - tiilimuuraus, kiviseinä, autonrenkaiden jäljet, naamiointikuviot. Sekä sabloonat, joita on vaikea liittää muihin osiin - esimerkiksi ihmishahmot, höyhenet, sydämet ja tatuoinnit.
Mosaiikki sabluunat

Mosaiikki sabluunat

Napsauta tästä
Stencilit, joissa on neliönmuotoisia kuvioita - keraamisten laattojen koristeluun tai keraamisten laattojen jäljittelyyn kuvioissa. Myös mosaiikkimallit - erilaisia kuvioita ja kuvia pienistä paloista lasimosaiikkia jäljitellen.
Lasten sabluunat

Lasten sabluunat

Napsauta tästä
Valikoima lastenhuoneiden koristeluun tarkoitettuja sabluunoita. Satuhahmoja, merirosvoja, eläimiä. Tiheä viidakko ja satumetsä. Stencilit lasten lelujen piirtämiseen. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
Latinos sapluunat

Latinos sapluunat

Napsauta tästä Latina-aiheiset kaavaimet. Kaktuksia, Kojootteja, siesta, sombrero, tequila. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
Kirjaimia, numeroita ja lauseita sabluunat

Kirjaimia, numeroita ja lauseita sabluunat

Napsauta tästä
Kirjaimet ja kokonaiset teksti-sapluunat. Eri tyylisten aakkosien/kirjaimien kaavaimet. Erilaiset ja erikieliset iskulauseet. HUOM! Te voitte tilata omien tekstien tai lausuntojen kaavaimia sivumme toisesta osasta. Samanaikaisesti saatte automaattisesti lasketun kaavaimenne hinnan. Tämä on yksinkertaisempi, halvempi, nopeampi ja mukavampi tapa rakentaa oma lausunto kuin tehdä se erillisistä kirjaimista. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!

1 2 3 4 5© 2006-2024 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.