SuomeksiPå svenska
🛒
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään

Oma kuvio strasseista: ”Turkkilainen kurkku”

Luodakseen ainutlaatuisen puseron tavallisesta kahden euron paidasta riittää muutama kymmen strassia, pari tuntia aikaa ja muutama apuväline.
Что берем: майку, рисунок и стразы.
Otetaan tavallinen paita, tulostettu kuva ja muutama kymmen strassia. Tässä tapauksessa otettiin erityyppisiä lämpöstrasseja – sekä lasisia, että metallisia (oktagonit ja puolipallot).
Аэрозольный клей - для упрощения задачи.
Helpottaakseen tehtäväämme - paperiliuskalle, jossa on kuva levitetään ohut kerros aerosoliliimaa. Tämän ansiosta stasseja voi huoletta asettaa paperille pelkäämättä, että viime hetkellä me heilautetaan vahingossa kaikki lattialle.
На бумаге выкладываем узор.
Muodostellaan kuvio paperille strasseilla, strassin liimakerros alaspäin. Aerosoliliima pitää strassit paperin pinnalla, mutta samalla antaa mahdollisuuden vaivatta korjata niiden paikkaa ja oikaista tehtyjä virheitä.
Прикладываем термопленку.
Kun olemme vakuuttuneita, että kuvio on muodostettu virheettömästi, otetaan lämpökalvo. Siinä on kaksi kerrosta – valkoinen kalvo ja läpinäkyvä kalvo liimapinnalla. Läpinäkyvä kerros kestää korkeaa lämpötilaa ja sen liima ei sula. Strassit kiinnittyvät hyvin lämpökalvon liimapintaan. Otetaan läpinäkyvä kerros ja peitetään sillä muodostetut kuviot. Painetaan kevyesti ja irroitetaan. Sen jälkeen yhdistetään valkoinen kalvo ja kalvo, jolla on strassit. Nyt meillä on kuvioiden sarja.
Получили набор из нескольких узоров.
Kalvo, jonka päällä kuviot ovat, voidaan leikata erillisiksi kuvioiksi, ja asetella niitä paitaan, nähdäkseen sopivatko ne siihen, mihin oli suunniteltu.
Отделяем белую подложку.
Sitten viimeiseen vaiheeseen. Jokainen kuvio irroitetaan valkoisesta kerroksesta. Strassit ovat edelleen tiukasti kiinni läpinäkyvässä lämpökalvossa.
Фиксируем мотивы на ткани
Rauhallisesti liimataan kuviot niihin kohtiin, mihin niiden on suunniteltu tulevan. Lämpökalvon liima ei vahingoita kangasta ja kuviot tulevat kiinnittymään luotettavasti . Sen jälkeen, kun kaikki kuviot on liimattu, voidaan katsoa sopivatko kuviot paikoilleen. Läpinäkyvä kalvo on melkein huomaamaton ja antaa mahdollisuuden arvioida koko sommitelman.
Проглаживаем утюгом на температуре, допустимой для ткани.
Otetaan silitysrauta, lämmitetään se siihen lämpötilaan , joka on suositeltu puseronne pesumerkinnässä. Laitetaan varmuuden vuoksi tavallinen paperi väliin. Mitä varten? Ensimmäiseksi, lisätakuuna siinä ettei kivet siirry. Toiseksi, se toimii lisäsuojana kankaalle. Rauhallisesti silitetään kuviota pitkin, yrittäen saada silitettyä joka kiven päältä.
Аккуратно отделяем пленку.
Annetaan jäähtyä ja irroitetaan varovasti lämpökalvo. HUOM! Metallistrassit voivat olla pitkään kuumia. Vähän niin kuin huolimattomasti rakennetun penkin naula saunassa. Odottamaton ja epämiellyttävä yllätys!
Для верности можно слегка прогладить без бумаги и пленки.
Sitten voidaan silittää kivet vielä kerran ja lämmittää pienetkin strassit, jotka saattoivat liimautua huonosti paperin läpi silittäessä.

Tulos on valmis. Voidaan rohkeasti vakuuttaa, että nyt Teillä on ainuutlaatuinen vaatekappale, jota ei ole kenelläkään, eikä tule olemaan kenelläkään maan päällä. Ja sitä varten Te tarvitsitte vain pari tuntia ja muutaman euron.

Что получилось - вид сзади.
Что получилось - вид спереди.


© 2006-2024 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.