fi.pngPå svenskaПо-русски
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
Tuotteet  |  Esimerkit  |  Neuvot  |  Apuvälineet  |  
yhteensä: 4556

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin

Tällä sivulla näet esimerkkejä sabluunamallistostamme. Sabluunan voi tilata yksitellen ja halutun kokoisena. Mallistostamme löytyy laaja valikoima erityylisiä sabluunoita eri teemojen mukaan ryhmiteltyinä. Sabluunoita on yksi-, kaksi- ja kolmikerroksisia, ja ne ovat vesipestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Mikäli tarvittavaa sabluunaa ei löydy valikoimastamme, voit teettää sen omasta kuvasta, toiveidesi mukaisessa koossa. Ohjeet oman sabluunakuvan tilaamiseen löydät täältä.

1 2 3 4 5

Eläinten maalaussapluunoita

Eläinten maalaussapluunoita

Napsauta tästä Villi-ja kotieläinten sekä lintujen sabluunoita. Realistisia sekä tyyliteltyjä kuvia. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
Ennenkolumbian taidesablonit

Ennenkolumbian taidesablonit

Napsauta tästä Näiden sabluunoiden aiheena on Amerikka ennen Kolmbusta. Sabluunoissa on muun muassa muinaisen Maya-kansan ja Inkojen kulttuuriin kuuluvaa kuvastoa. Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Esineet sapluunat

Esineet sapluunat

Napsauta tästä Sabluunoita erilaisista esineistä: avaimia, palloja, naulakkoja jne. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
Fantastinen sabluunat

Fantastinen sabluunat

Napsauta tästä Näiden sabluunoiden aiheina ovat taikuus ja sadut. Sabluunoiden suunnittelijat ovat tunnettuja amerikkalaisia ja englantilaisia taiteilijoita, jotka kuvittavat fantasiaa. Sabluunoissa on tonttuja, keijuja, merenneitoja, menninkäisiä jne. Huom. Joistakin kuvista näkyy vain osa. Klikkaan nimeä niin näet sabluunakuvan kokonaan. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
LEHTIÄ JA KASVILLISUUTTA

LEHTIÄ JA KASVILLISUUTTA

Napsauta tästä Sabluunoita tammen-, humalan ja monien muiden puiden sekä pensaiden lehtiä. Lehtiä yksittäisinä sekä kokonaisuuksina. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
Hedelmät sabluunat

Hedelmät sabluunat

Napsauta tästä Hedelmäaiheisia sabluunoita: oksia, koreja, hedelmiä ja puita. Myös boordinauhamaisia sabluunakuvioita. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
VENÄLÄISET KORISTEKUVIOT

VENÄLÄISET KORISTEKUVIOT

Napsauta tästä Perinteisiä venäläisiä kuvioita 1700-1800 -luvuilta. Ornamentteja, ruohoa, lehtiä, joutsenia. Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Hyönteiset sabluunat

Hyönteiset sabluunat

Napsauta tästä Kaikenlaisia hyönteisiä – perhosia, sudenkorentoja, mehiläisiä, hämähäkkejä, muurahaisia sekä sammakoita ja liskoja. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
intiään sabluunat

intiään sabluunat

Napsauta tästä Intia-aiheisia kaavaimia. Mosaiikki ornamentteja, turkkilaisia kurkkuja (kasmirkuviointi) ja muita teemoja. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
itään sabluunat

itään sabluunat

Napsauta tästä Itä-aiheiset kaavaimet Buddha, Feng Shui, pagodit, Samurait, Muinais-Kiinan ritarit. Intia-aiheiset kaavaimet ovat toisessa sivun osastossa. HUOM! Joistakin kuvista näkyy vain osa kokonaista kuvaa. Klikkaa sen nimeä, nähdäkseen sen kokonaan. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
loma stensiilit

loma stensiilit

Napsauta tästä Sabluunat, joiden aiheena on kaikennäköiset juhlat: naistenpäivä, armeijanpäivä, ystävänpäivä, Halloween, Uuden vuoden juhlat ja muut. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
Tontut ja keijut sapluunat

Tontut ja keijut sapluunat

Napsauta tästä Tontut ja keijut - keijukais hahmoja. Hahmot on kuuluisan englantilaisen kuvittajan Myrea Pettitin tekemiä. HUOM! Joistakin kuvista näkyy vain osa kokonaista kuvaa. Klikkaa sen nimeä, nähdäkseen sen kokonaan. Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Keittiö stensiilit

Keittiö stensiilit

Napsauta tästä Ruoalle omistettu sabluunoiden kokoelma. Vihanneksia, juustoa, makkaraa ja muita herkkuja. Kyllä löytyy hedelmiäkin, mutta hedelmille on omistettu myös oma kokonainen Hedelmä-niminen kokoelma. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
Keltit sablonit

Keltit sablonit

Napsauta tästä Kelttiläisiä sabloneja! Keltit asuttivat aikoja sitten suurimman osan Galliaa ja Brittiläisiä saaria, mutta tällä hetkellä heitä ei ole kuin 3,5 miljoona henkeä. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
Keskiaikainen sabluunat

Keskiaikainen sabluunat

Napsauta tästä Keskiaika-aiheisia sabluunoita. Ritareita, lohikäärmeitä jne… Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!

1 2 3 4 5


Näytteitä sabluunoista

[ Tuotteet ] [ Kysymykset ja vastaukset ] [ Yhteystiedot ] [ Toimitus ja maksu ] [ Haku ]

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2017 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.