fi.pngPå svenskaПо-русски
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisäänVoitte löytää nopeasti kaavaimen

Vaihtoehto 1

Vaihtoehto 2

Tätä kautta voitte löytää nopeasti kaavaimen Teidän haluamanne aiheen tai sisällön perusteella. Kirjoittakaa tarvitsemaanne kaavainta kuvaileva merkkijono (sana) tai fraasi hakupalkiin. Seuraavaksi voitte valita aiheen, sekä sisällön mistä haetaan (artikkeli, nimi, kuvaus). Siinä tapauksessa, kun ei valitse mitään, niin haku tapahtuu kaikkialta.

Ottakaa huomioon seuraavat seikat:

Haku suoritetaan tietyn fraasin perusteella. Esimerkiksi, jos kirjoitatte ”lohikäärmeet”, niin kaavain ”lohikäärme” ei löydy. MUTTA, jos etsitään toisinpäin eli kirjoitetaan ”lohikäärme”, niin löytyy myös ”lohikäärmet”. Jos hakusanalla ei löydy mitään, se ei tarkoita, ettei sitä ole ollenkaan. Kokeilkaa vaihtaa hakusanaa, tehkää siitä yksinkertaisempi, niin kaikki löytyy!

HUOM! Sen sijaan, että kirjoitatte jonkun konkreettisen hakusanan, esim. ”saniaisen lehti”, kokeilkaa etsiä vaikkapa vain sanan osaa, kuten: ”sania”. Näin hakien, löytyy etsimänne sana kaikissa muissakin muodossa, mm. "SANIAinen", " kulma SANIAisista", "SANIAisen lehti" jne.

haun optiot
haku missä
etsi mistä
kaikilla
nimeista
nimikkeista
kuvauksista
kommentejasta

[ Tuotteet ] [ Kysymykset ja vastaukset ] [ Yhteystiedot ] [ Toimitus ja maksu ] [ Haku ]

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2017 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.