Sapluunat Strassit

yhteensä: 3902 » uudet 30 pv: 148


Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin

Tällä sivulla näet esimerkkejä sabluunamallistostamme. Sabluunan voi tilata yksitellen ja halutun kokoisena. Mallistostamme löytyy laaja valikoima erityylisiä sabluunoita eri teemojen mukaan ryhmiteltyinä. Sabluunoita on yksi-, kaksi- ja kolmikerroksisia, ja ne ovat vesipestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Mikäli tarvittavaa sabluunaa ei löydy valikoimastamme, voit teettää sen omasta kuvasta, toiveidesi mukaisessa koossa. Ohjeet oman sabluunakuvan tilaamiseen löydät täältä.

1 2 3 4 5

! ALE !

! ALE !

Ale-osiosta löydät sabluunoita jopa 30 prosentin alennuksessa. Ale-sabluunat ovat tuotannossa syntyneitä testikappaleita, vääränkokoisa tai ylimääräisiä. Ne kaikki ovat kuitenkin käyttämättömiä, ehjiä ja korkealaatuisia. Huomioithan, että näitä sabluunoita on varastoitu jonkun aikaa rullalla. Saat kuitenkin suoristettua sabluunan helposti, kun rullaat sen sisäpuoli ulospäin, kiinnität kuminauhan ympärille ja annat olla rullalla n. vuorokauden.
• Oma teksti

• Oma teksti

Voit tilata sabluunan millä tahansa tekstillä esimerkiksi mainokseen tai juhlapaikkaopasteeseen. Kirjoita oma tekstisi valitsemasi sabluunan tekstikenttään, syötä toivottu kirjainkorkeus ja klikkaa “hinta”, jolloin sabluunan hinta lasketaan automaattisesti. Sen jälkeen siirrä sabluuna ostoskoriin ja jatka tilauksen tekoa normaalisti. Oman tekstisabluunan hinta on 15 % edullisempi kuin muiden mallistomme sabluunoiden. Sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä.
Huomioithan, että sabluunan hinta lasketaan koko tekstistä. Hinta riippuu sanojen ja rivien määrästä ja kirjainten korkeudesta. Esimerkiksi sana “Kirja” on korkeampi kuin sana “oma”, koska se alkaa isolla K-kirjaimella ja siinä on rivin alle menevä “j”. Jos haluatte kirjaimen korkeuden alle 1 cm tarkkuudella, lisätkää toiveenne tilauksen huomiokenttään. Isokokoiset sabluunat ( yli 90 cm) koostuvat kahdesta tai usemmasta osasta. Yksittäiset aakkoset ja numerot valmiina fontteina löytyvät kohdasta “Lauseita ja kirjaimia”.
• Tapetit

• Tapetit

Erikoissabluunoita, joilla luot uniikkitapettia seinälle. Mallistossa on erityylisiä ja -aiheisia toistuvia kuvioita, joilla luo näyttävät tehosteseinät. Huom. Useimmissa sabluunoissa toistuu vain yksi kuvio. Mikäli kuvioita on enemmän, on se merkitty sabluunaan. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä.
• Boordi

• Boordi

Täältä löydät boordinauhana käytettäviä sabluunoita, eli sabluunoita, jotka on tehty toistuvan kuvion tai kuvan piirtämiseen. Voit toteuttaa boordinauhan seinään, sisäkattoon tai vaikkapa tapetin päälle. Et tarvitse montaa samanlaista sabluunaa, vaan voit toistaa yhden sabluunan kuviota vaikka kymmeniä kertoja. Sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä.
Yksinkertaiset sarjat

Yksinkertaiset sarjat

Joskus pienen elementin avulla voi luoda inspiroivan kokonaisuuden. Yksinkertaisten sabluunakuvioiden tarkoituksena on kehittää uusia budjetti- ja standardituotteita sisustusprojekteihin. Kun tarvitsette helppoja ja yhteensopivia kuvioita, saatte yksinkertaisen sabluunamalliston avulla loistavan ratkaisun.
Abstraktioita

Abstraktioita

Täältä löydtä erilaisia abstrakteja sabluunakuvioita, kuten geometrisia ornamentteja ja optisia illuusioita. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
Amerikka

Amerikka

Tässä ryhmässä on amerikkaistyylisiä sabluunoita, kuten intiaanien toteemi ja intiaanipäähine sekä preerian eläimia. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
Art Nuovo ja Art Deco

Art Nuovo ja Art Deco

Art Nouveau ja Art Deco -tyylisiä sabluunoita. Art Nouveau oli 1800-1900- lukujen vaihteen tyylisuuntaus. Art Deco taasen on tunnettu 1930-luvun tyylisuunta. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
Arabesque

Arabesque

Tässä sabluunaryhmässä on arabialaisia geometrisiä ornamentteja. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
Arkkitehtuuri

Arkkitehtuuri

Nämä sabluunat ovat eri puolilla maailmaa olevia nähtävyyksiä, kuten Eiffel-torni, Tah Majal, Big Ben ja muita kuuluisia rakennuksia. Lisäksi sabluunoita ikkunoista, ovista, lyhdyistä, pilareista, porteista ja abstrakteista kaupunkimaisemista.
Avaruus

Avaruus

Avaruusaiheisia sabluunoita, kuten planeettoja, komeettoja, tähtiä, avaruusaluksia ja -asemia. Huom. Joissakin kuvissa näkyy vain osa kuvasta. Klikkaa nimeä niin näet kuvan kokonaan. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
Asteekit

Asteekit

Asteekkien ja Mayojen heimokulttuuria kuvaavia sabluunoita, kuten erilaisia koristeita, maalauksia, uskonnollisia symboleja ja eeppisiä hahmoja.
Dinosaurukset

Dinosaurukset

Esihistoriallisia eläimiä, kuten Tyrannosaurus, Allosaurus, Mayasaurus ja muutama muu. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
Efesos-kaupunki

Efesos-kaupunki

Sabluunoita antiikin ajan kreikkalaisesta kaupungista. Sabluunoita pylväänpäistä, patsaista ja Gadrianin palatsista. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
Egypti

Egypti

Egypti-aiheiset sabluunat. Arkkitehtuuri, ornamentit, faaraot, egyptiläiset jumalat ja muut Egyptiin liittyvät kuva-aiheet.. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!

1 2 3 4 5
Valmistettu Suomessa

•Tuotteet• •Kysymykset ja vastaukset• •Yhteystiedot• •Toimitus ja maksu• •Haku•

Asiakaspalvelu: 0400 764 075

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google


© 2006-2016 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.