fi.pngPå svenskaПо-русски
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
Tuotteet  |  Esimerkit  |  Neuvot  |  Apuvälineet  |  

Kaavaimet aiheista varangit ja viikingit

Teemoina kaavaimissa menneisyyden skandinaavisten merenkulkijoiden - viikinkien seinämaalaukset, koristeet, arjen välineet ja kultti. Näitä vapaita skandinaavisia talonpoikia, jotka asuivat Norjan, Ruotsin ja Tanskan alueella kutsuttiin ennen vanhaan Venäjällä varangeiksi.

1 2

Vanhanaikainen viikinkien kultainen medaljonki. Yksikerroksinen kaavain. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 22x31 cm.
Boordi, jossa on myyttisiä eläimiä. Yksikerroksinen kaavain. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 10x56 cm.
Viikinkien muinaisen kolikon kääntöpuoli, jossa kuva myyttisestä eläimestä. Yksikerroksinen kaavain. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 26x26 cm.
Iso viikinkien (varangien) skandinaavinen laiva, joka sisältää maston ja purjeen. Muutaman ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 115x98 cm.
Muinainen viikinkien kolikko. Tämä kolikko on valmistettu Englannissa noin 900-luvulla: Anlaf ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 22x22 cm.
Muutaman kaksikerroksisen kaavaimen sisältävä setti ison laivan maalaamiseen. Laivasta voi tehdä ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 180x96 cm.
Kivi johon on kaiverrettu kaksi hirviötä käärmeen ympäröimänä. Yksikerroksinen kaavain. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 42x52 cm.
Viikinkien ornamentti, jossa on useampi käärme kietoutuneena toisiinsa ja niitä ympäröi ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 53x21 cm.
Ornamentti, jossa on hirviö, laiva sekä kehys käärmeistä. Yksikerroksinen kaavain. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 31x31 cm.
Muinainen viikinkien riimukivi, johon on kaiverrettu käärme ja risti. Yksikerroksinen kaavain. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 35x56 cm.
Kuva muinaisesta skandinaavisesta kolikosta, joka on viikinkien (varangien) valmistama. Yksikerroksinen kaavain. ... Minkä tahansa kokoisina alkaen 22x22 cm.

1 2


Näytteitä sabluunoista

Tuotteet Kysymykset ja vastaukset Yhteystiedot Toimitus ja maksu Haku

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2021 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.