SuomeksiPå svenskaru.png
КУПИТЬО насКонтактыДоставкаПоиск Вход
КУПИТЬО насКонтактыДоставкаПоиск ВходPaitsi niitä kaavaimia, joita löytyy meidän laajasta valikoimasta, voimme valmistaa mitä tahansa muotoilua Teidän tilauksella. Teemme kaavaimia Teidän luonnoksilla toimistojen, kauppojen, ravintoloiden, klubien ja monien muiden ”kaupallisten” tilojen koristamiseksi. Sen lisäksi, tilattujen kaavaimien avulla saa laitta omia logoja, kuvia ja ilmoituksia kulkuvälineille. Myöskin valmistamme kaavaimia kotikäyttöön. Jos sopivaa kaavainta ei löyty meidän valikoimasta, ja Teillä on oman kaavaimen luonnos, ottakaa meihin yhteyttä ja me valmistamme kaavaimen Teidän toivomuksien mukaan.

Sellaisen kaavaimen valmistaminen ottaa enemmän aikaa, kun meidän valikoimassa olevien kaavaimien tekeminen. Jokainen erikoinen oma tilaus katsotaan erikseen. Sen valmistuksen mahdollisuudet, aikataulut ja hinnat käsitellään noin 5-7 päivää, tilausten saamisen hetkestä alkaen.

Vapamuotoisia hakemuksia saa lähettää sähköpostitse opas@kaavain.fi saman tarkoituksen saa käyttää meidän vastajaa tai puh. 0400 764 075

Согласование макета
Все текстовые трафареты, которые Вы самостоятельно заказываете через наш сайт, для ...

Случайный трафарет
Из России? Вам сюда: Магазин Трафаретов. Цены в рублях по курсу 45 за евро.


© 2006-2021 Design: Natali M.
Kodierung: Aleks K.; Seiteninhalt: Konsta A.