fi.pngPå svenskaПо-русски
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään

Sabluunat netistä

Sabloni: käyttö on todella helppoa!

Kaikki DIY-faneille ja ammattimaisille sisustajille: valmiita sabluunamalleja luettelosta tai yksittäisten mallien kehittämistä sekä ohjeita ja vinkkejä. Ensiaskeleista maailmanlaajuisiin projekteihin. Oletko aloittelija etkä ole koskaan käyttänyt sabluunoita? Vai oletko ammattimaalari? Löydät sopivan sabluunan kuvastostamme. Sabloonien - taide-, teksti-, piirustus- ja maalauskuvioiden - kehittäminen ja valmistus on ollut päätoimialamme vuodesta 2006 lähtien, ja voimme vaatimattomasti sanoa, että meillä on maailman suurin valikoima.

Valitse melkein 3000:stä sapluunamotiiveista mieleisesi sopivan ja tilaa netista. Kiinnitä sapluuna kuviokohtaan ja painele väri sienellä kuvioaukon läpi. (HUOM! on tärkeää, että luet käyttäohjeet ennen kuin aloitat maalaustyöt! Lyhyet mutta asialliset neuvot.) Poista sapluuna - hankittu kuva jää näkyviin pinnalla. niin hauskaa ja helppoa oli!

Tuotteet Kysymykset ja vastaukset Yhteystiedot Toimitus ja maksu Haku

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2021 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.