fi.pngPå svenskaПо-русски
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
Tuotteet  |  Esimerkit  |  Neuvot  |  Apuvälineet  |  
yhteensä: 4434

Esimerkkejä maalaus-sapluunan käytöstä

Täällä löytyy kaikenlaisia esimerkkejä kaavainten käyttöön. Näitä esimerkkejä on toimittaneet meille samanlaiset asiakkaat, niin kuin Sinä, monet heistä ovat käyttäneet kaavaimia ja maaleja ensimmäistä kertaa elämässään.
kaavaimien käyttö-mahdollisuuksia

kaavaimien käyttö-mahdollisuuksia

Tämä osa kertoo kaavaimien mahdollisuuksistä käytettäessä toimistojen, myymälöiden, yökerhojen, ravintoloiden ja muiden liikkeiden koristamisissa.

Tässä osassa ei ole eläviä valokuvia. Tähän kerätty kahdesta ja enemmän osista koostuvat sablunien kerrätykset. Esim. välikattojen sapluunat.

Tähän osaan kerätty lastehuoneiden valokuvat, jotka koristettiin sablunojen avulla.

Huone- ja puutarhakalusteet voidaan maalata ja koristaa sapluunoilla. Saatte muuttaa jopa vanhat tavalliset kalusteet uniikkimalliksi.

Sapluunojen avulla tehtyjä erilaisia lasimaalauksia ja lasikuvia - ikkunoilla, oveilla jne. Tilausmaalaus laselle maksaa 200-500 euroa/m2. Sabluunojen tekemä maalaus maksaa 25-50 euroa/m2 eli kymmenen kertaa halvempi.

Huiput keraamiset laatat tavallisen laatan hinnalla? Se on tosi helppo sabluunoja käyttäen! Tästä osasta löytyy laattojen uniikkikoristamisen esimerkkeja.

Kaavaimella voidaan koristaa kodissa mikä tahansa - seinät, lattiat, välikatot. Tässä osassa talojen, asuntojen sekä toimistojen koristamisen esimerkkeja kaavainten avulla.

Sabluunat sopivat autojen, moottoripöyrien sekä muiden autokalustojen maalauksiin. Erinomainen vaihtoehto kynäruiskulle (airbrush) yksinkertaisessa kuvissa.

Tähän osaan kerätty lasi- ja keraamisilla astioilla sabluunojen käytämisen esimerkkeja. Sekä maaleja että kiilotonta tahnaa käyttäen.

Sabluunit käyvät erinoimasesti vaateiden koristamiseen. Tässä osassa kankailla tehtyjen kuvien esimerkkeja.

Tähän osaan sisältyvät kaavainmaalaukset jotka eivät kuuluneet muihin osoihin. Esim. jääkaappeja ja soitimia.

[ Tuotteet ] [ Kysymykset ja vastaukset ] [ Yhteystiedot ] [ Toimitus ja maksu ] [ Haku ]

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2017 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.