fi.pngPå svenskaПо-русски
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
KauppaVastauksiaYhteyttäMaksuHaku sisään
Tuotteet  |  Esimerkit  |  Neuvot  |  Apuvälineet  |  
yhteensä: 4556

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin

Tällä sivulla näet esimerkkejä sabluunamallistostamme. Sabluunan voi tilata yksitellen ja halutun kokoisena. Mallistostamme löytyy laaja valikoima erityylisiä sabluunoita eri teemojen mukaan ryhmiteltyinä. Sabluunoita on yksi-, kaksi- ja kolmikerroksisia, ja ne ovat vesipestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Mikäli tarvittavaa sabluunaa ei löydy valikoimastamme, voit teettää sen omasta kuvasta, toiveidesi mukaisessa koossa. Ohjeet oman sabluunakuvan tilaamiseen löydät täältä.

1 2 3 4 5

Klassikko sabluunat

Klassikko sabluunat

Napsauta tästä Kaavaimet klassisista tyyleistä. Venetsialainen, keskiaikainen, Gothic, Victorian, eyverbi ja muita. Friisit, reunalistat, ornamentit. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
Koralliriuttan sabluunat

Koralliriuttan sabluunat

Napsauta tästä Punameren koralliriutan asukkaita. Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Kreikkaan sapluunat

Kreikkaan sapluunat

Napsauta tästä Kreikka-aiheiset sapluunat. Kreikan arkkitehtuuri ja kreikan Jumalat. Apollo, Hercules, Eros, Maljakoita, pilareita ja palatseja. Uusklassismi. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
kukkasabluunat

kukkasabluunat

Napsauta tästä Koriste-kasvien kaavaimet (toisin sanoin kukkien kaavaimet). Jasmiinia, auringonkukkia, kuusamaa, tulppaaneita, magnoliaa, unikoita ja muita. Ruusujen vuoksi on annettu kokonainen oma sivustomme osa. HUOM! Joistakin kuvista näkyy vain osa kokonaista kuvaa. Klikkaa sen nimeä, nähdäkseen sen kokonaan. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
Kulkuvälineet sabluunat

Kulkuvälineet sabluunat

Napsauta tästä Poikien huoneiden koristamiseksi suunniteltuja kaavaimia. Lentokoneita, (sekä nykyaikaisia hävittäjiä, että vanhoja ”kirjahyllyn” näköisiä koneita), kilpailuautoja, kuorma-autoja, junia ja muuta sellaista. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
kulma kaavaimet

kulma kaavaimet

Napsauta tästä Tuossa on kokoelma kulmamuotoisia kaavaimia, joiden päätarkoituksena on suorakulmiopintojen koristaminen. Esimerkiksi välikattojen ja peilien koristaminen. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!
yksiväriset kaavaimet

yksiväriset kaavaimet

Napsauta tästä Yksikerroksiset/yksiväriset kaavaimet (suurin osa), joiden avulla piirretään lasipinnalle ja laattapinnalle. Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Mosaiikki sabluunat

Mosaiikki sabluunat

Napsauta tästä Näiden kaavaimien avulla onnistuu keraamisten laattojen koristaminen. Sekä mosaiikin kaavaimia + lasimaalausten kaavaimia. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
lasten sabluunat

lasten sabluunat

Napsauta tästä Lasten huoneiden koristamiseen tarkoitettuja sapluunoita. Niissä on kerätty satuhahmoja, merirosvoja, eläimiä. Sarjakuva hahmojen kaavaimille on tehty ERIKOINEN OSASTO. HUOM! Joistakin kuvista näkyy vain osa kokonaista kuvaa. Klikkaa sen nimeä, nähdäkseen sen kokonaan. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
Latinos sapluunat

Latinos sapluunat

Napsauta tästä Latina-aiheiset kaavaimet. Kaktuksia, Kojootteja, siesta, sombrero, tequila. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!
aakkoset, kirjain- ja numerosabluunat

aakkoset, kirjain- ja numerosabluunat

Napsauta tästä Kirjaimet ja kokonaiset teksti-sapluunat. Eri tyylisten aakkosien/kirjaimien kaavaimet. Erilaiset ja erikieliset iskulauseet.

HUOM! Te voitte tilata omien tekstien tai lausuntojen kaavaimia sivumme toisesta osasta. Samanaikaisesti saatte automaattisesti lasketun kaavaimenne hinnan. Tämä on yksinkertaisempi, halvempi, nopeampi ja mukavampi tapa rakentaa oma lausunto kuin tehdä se erillisistä kirjaimista. Kaikki sablonit ovat uudelleenkäytettäviä (muovisablonit)!

Kaikenlaisten merkkien kaavaimia

Kaikenlaisten merkkien kaavaimia

Napsauta tästä Kaikenlaisten merkkien ja kuvakkeiden kaavaimia. Liikennemerkit, lähetysten merkintä, symbolit, manipulointimerkinnät GOST 14192-96, sekä kaikenlaisten urheilu ja jalkapalloklubien vaakunat ja logot. Kaikki stensiilit ovat uudelleenkäytettäviä (muovistensiilit)!
Lohikäärmet sabluunat

Lohikäärmet sabluunat

Napsauta tästä Lohikäärmeitten kaavaimet. (isot ja pienet, lentävät ja taistelevat.) Osastoon saadaan uutuksia. Kaikki kaavaimet ovat uudelleenkäytettäviä (muovikaavaimet)!
ympyrä-muotoiset ornamentit

ympyrä-muotoiset ornamentit

Napsauta tästä Tähän on kerätty kaikki mahdolliset ympyrä-muotoiset ornamentit ja kuvat. Toisin sanoin, kaikki, mitä on mahdollista laittaa ympyrään. Kaikki sabluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisabluunat)!
Meren sabluunat

Meren sabluunat

Napsauta tästä Meriaiheiset kaavaimet. Merien asukkaita, aallokko, merenneitoja, majakkoja, delfiinejä, leviä, koralleja ja laivoja. Kaikki sapluunat ovat uudelleenkäytettäviä (muovisapluunat)!

1 2 3 4 5


Näytteitä sabluunoista

[ Tuotteet ] [ Kysymykset ja vastaukset ] [ Yhteystiedot ] [ Toimitus ja maksu ] [ Haku ]

Valmistettu Suomessa
Asiakaspalvelu: 0400 764 075
Parhaiten tavoitat meidät puhelimella arkipäivisin klo 9 - 15.
Mikäli emme vastanneet puhelimeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Twitter Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Facebook Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Linkedin Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Pinterest Sabluunat monenlaiseen maalaukseen ja kuviointiin - Google

•Palautus ja vaihto oikeus•


Hinnat sisältävät ALV


© 2006-2017 Suunnittelu: Natali M.
Koodauksen: Aleks K.; Sisältöä: Konsta A.